Categorized | Specijalne Ponude

Skopje Letovi Specijalne Cene

2012-05-31 Skopje (Shkup) – Ancona  10:00 123.00 EUR

2012-06-03 Skopje (Shkup) – Ancona  10:00 89.00 EUR

2012-05-26 Skopje (Shkup) – Zurich (Cyrih, Cirih)  14:05  180.00 CHF

2012-05-26 Skopje (Shkup) – Dusseldorf (Dyseldorf)  12:40 114.00 EUR

27.05.2012 Skopje (Shkup) – Rome (Rim, Roma)  14:10 131.00 EUR

 

На вашиот посакуван термин нема повратни летови, или пак нема веќе слободни места. Изберете друга комбинација која Ви одговара од алтернативните податоци, наведете го бројот на патниците и притиснете долу на синото копче за да продолжите со вашата резервација.

 

Air Prishtina Skopje Macedonia

GTC Mavrovka
MK – 10000 Skopje

Тел.:+389 2 511 12 12
Факс:+389 2 323 20 33

E-маил:kontakt@airprishtina.com

Incoming search terms:

Leave a Reply