Categorized | Avio Kompanije

Skopje – Dubai Flydubai – Airmacedonia

A keni dashur gjithmonë që të shihni nga afër Burj el Arab-in?

Risi: Linjë direkt nga Shkupi për në Dubai

Tani, ëndrrën tuaj mund ta bëni realitet. Zbuloni atraksionet e Emirateve. Ne tani ofrojmë fluturime direkt me çmime të lira përmes Fly Dubai. Zbuloni qytetin e superlatives. Mrekullohuni me ndërtesat më të larta në botë dhe me hotelet nga më luksozet. Shijoni shëtitjet nëpër dyqanet gjigante (Shopping Malls) dhe tregjeve (Suk) piktoreske. Ne ju dërgojmë në Dubai direkt nga Shkupi me çmime të volitshme.

Have you always wanted to go see the Burj Al Arab?

NEW: Direct from Skopje to Dubai

Your dream can now come true. Discover the attraction of the Emirates. We offer immediate and affordable direct flights with Fly Dubai. Discover the city of superlatives. Be amazed by the highest buildings in the world and by luxurious hotels. Enjoy strolling through huge shopping malls or through picturesque souks. We’ll take you to Dubai – direct and affordable flights from Skopje.

Wollten Sie immer schon mal das Burj el Arab sehen?

NEU: Direkt von Skopje nach Dubai

Ihr Traum kann jetzt wahr werden. Entdecken Sie die Attraktion der Emirate. Wir bieten ab sofort günstige Direktflüge mit Fly Dubai. Entdecken Sie die Stadt der Superlative. Staunen Sie über die höchsten Gebäude der Welt und über luxuriöse Hotels. Genießen Sie den Bummel durch riesige Shopping Malls oder durch malerische Suqs. Wir bringen Sie nach Dubai – direkt und günstig ab Skopje

 

Дали отсекогаш сте сакале да го посетите Бурж ал Араб?

НОВО: Директен лет од Скопје за Дубаи

Сега вашиот сон може да стане реалност. Откријте ја атрактивноста на Емиратите. Ви нудиме поволни директни летови со Fly Dubai. Запознајте го градот на суперлативите. Восхитувајте им се на највисоките згради на светот и луксузните хотели. Уживајте во шетањето низ огромните трговски центри или живописните пазари. Ние ве носиме во Дубаи – директно и поволно од Скопје.

 

 

 

Incoming search terms:

Leave a Reply