Archive | Air Prishtina

Fluturime për në Shkup dhe nga Shkupi

Fluturime për në Shkup
Fluturime për në Shkup Dyseldorf    nga EUR 69,00
Fluturime për në Shkup Cyrih    nga CHF 90,00
Fluturime për në Shkup Romë    nga EUR 89,00
Fluturime për në Shkup Ancona    nga EUR 99,00

Fluturime nga Shkupi
Fluturime nga Shkupi Cyrih    nga CHF 120,00
Fluturime nga Shkupi Dyseldorf    nga EUR 99,00
Fluturime nga Shkupi Ancona    nga EUR 119,00
Fluturime nga Shkupi Romë    nga EUR 129,00

Call Center 24 h
Zvicer     +41 44 2211917 / Gjermani +49 211 162503 / Itali +390 240 708009
Belgjikë +32 2 8080962 / Francë +33 4 81680184 / Austri +43 720 881473
Britani e m. +44 203 3189435 / Kosovë +381 38 222099 / Maqedoni +38 92 5111212
Suedia +46 40 645 3560 / Danimarka     +45 70 142 278

Incoming search terms:

Posted in Air Prishtina3 Comments